انجمن نور كم بينايان و نابينايان استان مازندران
انجمن نور
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 آبان 1393برچسب:, توسط مليحه.ى |

جدید هیات رئیسه فدراسیون جانبازان و معلولان معرفی شدند

اعضای جدید هیات رئیسه فدارسیون ورزش های جانبازان و معلولان طی صدور احکام جداگانه توسط محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان، منصوب شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولان، علیرضا صفار زاده به عنوان نایب رئیس، مجتبی قربان حسنی به عنوان دبیر، غلامعلی جعفرزاده، سیدعلیرضا حسینی، مجتبی رحماندوست و محمدعلی پورمختار به عنوان عضو هیات رئیسه و هادی رضایی گرکانی به عنوان خبره ورزشی، معرفی شدند.

همچنین بتول مشرف جوادی نیز بر اساس حکمی از سوی محمود خسروی وفا، ریاست فدراسیون، به عنوان نایب رئیس فدراسیون در امور بانوان و عضو هیات رئیسه منصوب شد.

 
نوشته شده در تاريخ شنبه 10 آبان 1393برچسب:, توسط مليحه.ى |
نقش چاي سبز در پيشگيري و درمان بيماري هاي چشم        منبع:   www.pezeshki.net
 

خبرگزاري ايسنا : درباره فوايد اعجاب انگيز چاي سبز و تاثيرات آن بر سلامت آدمي زياد شنيده ايد اما جديدترين خبر در اين زمينه، تاثير چاي سبز در پيشگيري از بيماري هاي چشمي است. پژوهش هاي محققان چيني نشان داده كه چاي سبز به دليل داشتن مواد معدني خاص، از بروز بيماري آب سياه جلوگيري مي‌كند.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، «چي پوئي» و همكاران وي از دانشگاه «پكن» طي تحقيقات چند ساله خود روي اثرات چاي سبز بر روي سلامت انسان به اين نتيجه دست يافتند كه اين نوشيدني تاثيرات غير قابل باور و مفيدي بر سلامت چشمي و جلوگيري از بروز «آب سياه» دارد.

اين محقق در مصاحبه‌اي با رسانه‌هاي چين گفت: چاي سبز داراي ماد معدني و ويتامين‌هاي مفيد مانند ويتامين C، ويتامين E، لوتئين و زيسانتين است كه اين مواد از بروز مشكلات چشمي به ويژه آب سياه و آب مرواريد جلوگيري مي‌كند. البته اين موضوع بايد مورد آزمايشات ويژه و تكميلي قرار گيرد.

به گزارش خبرگزاري شين هوا،‌ بر اساس گزارشات و تحقيقات صورت گرفته اين موضوع نيز به اثبات رسيد كه ساختار چشم مي‌تواند مواد مغذي و مفيد را به خود جذب كند و از اين طريق سدي در مقابل بيماريها بوجود آورد. به همين دليل است كه اين نوع نوشيدني به عنوان داروي گياهي براي بيماريهاي چشمي تجويز مي‌شود.
 
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 24 مرداد 1392برچسب:, توسط مليحه.ى |
چشم برای سلامتی خود به بعضی از مواد معدنی نیز نیاز دارد. برای مثال سلنیوم به جذب ویتامین E و ساخته شدن آنتی اكسیدان ها در بدن كمك می كند. غذاهای دریایی از جمله مواد غذایی حاوی مقادیر زیاد سلنیوم هستند. روی نیز به جذب ویتامین A كمك كرده و همچنین بخشی از یك آنزیم است كه تعداد رادیكال های آزاد را كم می كند. مطالعات نشان داده اند كه روی، چشم را در برابر شب كوری محافظت می كند. روی در غذاهای دریایی، جوانه گندم و آجیل یافت می شود. 2- اسیدهای چرب ضروری بسیاری از مردم نمی توانند باور كنند كه چربی ها نیز برای سلامتی لازم هستند. اسیدهای چرب در واقع زیر بنای چربی ها هستند و بعضی از آنها از این جهت " ضروری " خوانده می شوند كه بدن نمی تواند آنها را بسازد و باید حتماً از طریق مواد غذایی تأمین شوند. اسیدهای چرب ضروری شامل چربی های اشباع نشده  اُمگا-3   و اُمگا-6 هستند اُمگا-3 اصلی، آلفا-لینولنیك اسید است و مشتقات شامل ایكوزاپنتانوئیك اسید (EICOSAPENTAEONIC ACID)، داكوزاهگزانوئیك اسید (DACOSAHEXAENOIC ACID) و چند تركیب دیگر است. اُمگا-6 اصلی نیز لینولئیك اسید است كه مشتقات آن تاثیری در سلامت چشم و بینایی ندارند. اسیدهای چرب ضروری در تكامل بینایی در نوزادان نقش دارند. كمبود این مواد ( به ویژه  اُمگا-3   ) در بزرگسالان ممكن است سبب كاهش دید شود. مطالعات نشان داده كه كمبود طولانی مدت ممكن است سبب تخریب شبكیه شود. بدن هر دو نوع اسید های چرب ضروری را به پروستاگلاندین ها تبدیل می كند كه یكی از اثرات آنها كمك به خروج مایع چشم و تنظیم فشار داخل چشم است. مقدار توصیه شده مصرف اسیدهای چرب ضروری برای اُمگا-3، 65/0 گرم و برای اُمگا-6، 44/4 گرم است، ولی بسیاری از محققین نسبت مصرف اُمگا-6 به اُمگا-3 را مهم می دانند. مقدار مناسب این نسبت 1 به 1 تا 4 به 1 است، در حالیكه در بیشتر رژیم های غذایی این نسبت بسیار بیشتر از این است. بنابراین مقدار مصرف اُمگا-6 در مقایسه با اُمگا-3 در بسیاری از رژیم های غذایی باید كاهش یابد. بهترین منبع تأمین اُمگا-3  ماهی   است و مقدار توصیه شده مصرف دو بار در هفته است. نكته ای كه باید به آن توجه داشت این است كه روغن ماهی رادیكال های آزاد تولید می كند ، به همین دلیل كسانی كه زیاد  ماهی   یا  روغن ماهی   مصرف می كنند، باید به میزان كافی آنتی اكسیدان به ویژه ویتامین E مصرف كنند. نكته قابل توجه دیگر این است كه بیشتر اُمگا-6 مصرفی از روغن نباتی حاصل می شود، به همین دلیل استفاده از روغن مایع می تواند میزان اُمگا-6 مصرفی را تا حد زیادی كاهش دهد. خلاصه تحقیقات نشان داده است كه آنتی اكسیدان ها خطر ابتلا به كاتاراكت را كاهش می دهند.
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 24 مرداد 1392برچسب:, توسط مليحه.ى |
به گزارش ایران موبایل این فن‌آوری در نمایشگاه سالانه فن‌آوری توانبخشی Annual Assistive Technology Exhibition در انستیتو ملی نابینایان کانادا ارایه شد. فن‌آوری KNFB Reader در قالب یک وسیله قابل حمل و دستی مانند موبایل قابل استفاده است. گوشی نوکیا N82 به عنوان اولین وسیله همراه برای این منظور در فرانسه و انگلیس مورد استفاده قرار گرفته است. کاربر می‌تواند با استفاده از این فن‌آوری از متون عکس گرفته و سپس با فشار دادن یک دکمه روی دوربینی با کیفیت گوشی نوکیا N82 مطالب را به شکل صوتی بشنود. در واقع این فن‌آوری، عکس متن را به صوت تبدیل می‌کند. کاربر نابینا می‌تواند به این شیوه به موضوع و متن اسناد، آهنگ‎ها، منوها و بسیاری از متون چاپی با صدای رسا و قابل تنظیم گوش کند. فن‌آوری KNFB Reader توسط فردی به نام ری کورتسویل ابداع شده است. این فرد اولین سیستم تبدیل متن چاپی به صوت را در دنیا اختراع کرده است.
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 20 مرداد 1392برچسب:انجمن كم بينايان, توسط مليحه.ى |

نخوردن آب به بینایی آسیب می زند  منبع:باشگاه خبرنگاران دکتر شمس، رئیس انجمن چشم پزشکی ایران در مصاحبه با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: کمبود آب در بدن می توانند بسیار خطرناک باشد خصوصا می تواند باعث خارج شدن مایع چشم شود و در برخی از افراد باعث شود از شبکیه کنده شود.به گفته وی چشم افرادی که نزدیک بین هستند یا دیابت دارند در اثر کم خوری آب آسیب های جدی می بینند.دکتر شمس افزود: همه افراد باید به مقدار لازم آب بخورند تا به چشمشان آسیب نرسد. کمبود آب می تواند باعث عود التهاب چشمی در بیماران شود. در پایان وی تاکید کرد: افراد می توانند با استفاده از شستشو با چای و نوشیدن آب از خستگی و آسیب به چشم ممانعت کنند.

صفحه قبل 1 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.

تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.